Nyní opravujeme také: Samsung Galaxy A55 a Samsung Galaxy A34

Stále přidáváme nové modely a přinášíme jejich krátké představení, včetně parametrů a přehledu prováděných oprav.

 

Samsung Galaxy A55 (A555) Samsung Galaxy A55 je vybaven 6,7palcovým Super AMOLED displejem s Full HD+ rozlišením, pohání ho procesor Snapdragon 778G a disponuje hlavním fotoaparátem s 64 megapixely. Tento model nabízí podporu 5G a přináší vysoký výkon a kvalitní displej.

Vybrané opravy:

  • Výměna displeje: Oprava displeje zahrnuje nahrazení poškozeného displeje za nový, zajištění kvalitního obrazu a dotykové odezvy.
  • Výměna baterie: Výměna baterie zahrnuje odstranění starého a opotřebovaného akumulátoru a instalaci nového, zajistění optimální výdrže baterie.
  • Oprava fotoaparátu: Pokud fotoaparát neostří, nepřibližuje, nebo se nespouští, může být potřeba jeho výměna. Ta může pomoci i v případě, že fotoaparát zobrazuje fleky.

Samsung Galaxy A34 (A345) Samsung Galaxy A34 je cenově dostupnější model nabízející slušnou výbavu včetně kvalitního AMOLED displeje a fotoaparátu s optickou stabilizací obrazu. Tento model se snaží přinést pokročilé funkce do nižší střední třídy smartphonů.

Opravy:

  • Výměna displeje: Stejně jako u jiných modelů, výměna displeje zajišťuje zachování kvality obrazu a funkčnosti dotykového displeje.
  • Oprava konektoru nabíjení: Vadné nabíjení většinou z důvodu opotřebení ale i vniku tekutiny nebo přehršeli nečistot. Vyměníme port napájení za nový a tím zajistíme rychlé dobíjení Vaší baterie, kdykoli to budete potřebovat.
  • Výměna zadního krytu: Opravíme zadní prasklý kryt baterie a to expresně za originální náhradní díl pro záruku kvality.

Nejen tyto opravy provádíme u modelů Galaxy A55 a Galaxy A34, ale i mnohé další. Poradíme si téměř s každým problémem. Pro více informací se proto obraťte na naše servisní centrum FixTime na čísle 703 668 000 nebo emailu info@fixtime.cz.