Nyní opravujeme také: Samsung Galaxy Z Flip 5G a Xiaomi 13T Pro

Stále přidáváme nové modely a přinášíme jejich krátké představení, včetně parametrů a přehledu prováděných oprav.

 

Samsung Galaxy Z Flip 5G

Samsung Galaxy Z Flip 5G je inovativní skládací smartphone vybavený 6,7palcovým Dynamic AMOLED 2X displejem s Full HD+ rozlišením. Tento model je poháněn procesorem Snapdragon 865+ a nabízí podporu 5G, což zajišťuje vysoký výkon a plynulý multitasking. Díky skládacímu designu je Galaxy Z Flip 5G nejen stylový, ale také praktický.

Vybrané opravy:

  • Výměna skládacího displeje: Oprava skládacího displeje zahrnuje výměnu poškozeného displeje za nový, aby byla zajištěna jeho dlouhá životnost a bezchybná funkčnost.
  • Výměna baterie: Nahrazujeme starou a opotřebovanou baterii za novou, aby váš telefon vydržel co nejdéle bez nutnosti častého dobíjení.
  • Oprava sekundárního displeje: Pokud je sekundární displej poškozený nebo nefunguje správně, je možné ho vyměnit, aby byl zajištěn bezproblémový provoz telefonu.

 

Xiaomi 13T Pro

Xiaomi 13T Pro je špičkový smartphone vybavený 6,67palcovým AMOLED displejem s QHD+ rozlišením a 120Hz obnovovací frekvencí. Tento model je poháněn procesorem Snapdragon 8 Gen 1 a nabízí 108megapixelový hlavní fotoaparát. Díky vysokému výkonu a kvalitnímu fotoaparátu se Xiaomi 13T Pro řadí mezi nejlepší zařízení ve své třídě.

Opravy:

  • Výměna displeje: Výměna poškozeného displeje zajišťuje zachování kvality obrazu a hladkou dotykovou odezvu.
  • Oprava fotoaparátu: Pokud fotoaparát neostří správně nebo se zobrazuje s fleky, může být potřeba jeho výměna, aby byly vaše fotografie opět ostré a čisté.
  • Výměna zadního krytu: Pokud je zadní kryt telefonu poškozený, vyměníme ho za originální díl, aby váš telefon vypadal jako nový.

Nejen tyto opravy provádíme u modelů Samsung Galaxy Z Flip 5G a Xiaomi 13T Pro, ale i mnohé další. Poradíme si téměř s každým problémem. Pro více informací se proto obraťte na naše servisní centrum FixTime na čísle 703 668 000 nebo emailu info@fixtime.cz.